Top 5 Accommodatie Zuid-Afrika 2019-2020
14 december 2021 
in Top 5's
4 min. leestijd

Top 5 Accommodatie Zuid-Afrika 2019-2020

Accomodatie (luxe, bijzonder, off the beaten track of op unieke locaties), is natuurlijk een van de pijlers onder The Good Life in Zuid-Afrika. Behalve bij Bushmans Kloof in de Cederbergen zijn er nog vele andere hotels, guesthouses, villa's en berg- of strandhuisjes de moeite waard. Mister Goodlife tipt zijn persoonlijke, maar willekeurige, Top 5 van accommodaties in Zuid-Afrika. 


Top 5 Accommodatie Zuid-Afrika 2017-2018

1. The Silo - Kaapstad

"Eind 2016 geopend en het The Silo Hotel van Royal Portfolio is een instant succes. Ik kwam ogen tekort in de sky lounge en pool van het hoogste nieuwe hotel in Kaapstad met 360 graden views over Kaapstad. De gerestaureerde graansilo heeft behalve de topklasse accommodatie ook restaurants en het hotelgedeelte staat boven op Zeitz Mocaa (Museum of Modern Art)."

2. UmVangati House - Mpumalanga

"UmVangati House, gelegen in een Nature Reserve nabij de Blyde River Canyon, op de Panorama Route is een oase van rust met prachtige uitzichten. Ik genoot van de privacy in één van de drie vrijstaande suites met uitzicht op de waterplaats waar zo nu en dan giraffen en andere wildlife de dorst kwamen lessen." 

3. Saxon Hotel - Johannesburg

"Zeer luxe, echte service, veel gevoel voor privacy, rustig gelegen net buiten de wijk Sandton in Johannesburg. Valet parking, een heerlijke spa, zwembad, ruime kamers en ook enkele ruime villa's. Ultieme bonus: het restaurant Qunu waar Jane-Therese Mulry achter het fornuis staat en dat in Mister Goodlife's Top 5 van restaurants in Johannesburg staat." 

4. Strandloper Ocean Boutique Hotel - Paternoster

5. Morukuru Beach Lodge - Overberg

De Morukuru Beach Lodge is een unieke en luxe accommodatie waar je midden in de natuur verblijft met uitzicht op de Indische Oceaan waar dolfijnen en walvissen aan je voorbij trekken. Ik ervaarde hier luxe en service op hoog niveau en beveel deze top locatie zeker aan voor hen die rust, natuur, privacy en The Good Life zoeken. In de Hoop Nature Reserve, wandelaars opgelet, zul je diverse dieren zoals herten en zebra's tegenkomen. 

Bekijk hieronder een filmpje over The Silo Hotel


Bekijk hieronder een filmpje over UmVangati House


Bekijk hieronder een filmpje over Saxon Boutique Hotel


Bekijk hieronder een filmpje over Strandloper Ocean Boutique Hotel


Bekijk hieronder een filmpje over Morukuru Beach Lodge


Let’s talk
Ik ben benieuwd naar jouw verhalen, wensen en interesses!
Wil je meer weten delen over The Good Life in Zuidelijk Afrika? Bel mij dan op +31 20 084210.
Of meld je aan voor een gratis Mister Goodlife sessie aan via de link aan het einde van de pagina.
Tot snel! Jos van Krimpen – Mister Goodlife


Gebruik de deel button van jouw favoriete social media hieronder.

Over de schrijver
"Mijn naam is Jos van Krimpen maar men noemt mij al jaren Mister Goodlife. Ik heb oog, oor en gevoel voor dingen die mensen een feel good ervaring bezorgen en combineer dat met oprechte interesse in 'de ander'. Op dit blog kun je lezen over wat ik in de afgelopen 20 jaar als Mister Goodlife zoal heb beleefd en wat er op dit moment speelt in The Good Life in Zuidelijk Afrika. Ik wens je veel leesplezier en voorpret!" Wil je meer weten over de reizen die ik organiseer voor mijn gasten in Zuidelijk Afrika en wil je zelf The Good Life ervaren, klik hieronder dan op 'website'.
Reactie plaatsen
Mister Goodlife - Jos van Krimpen

Gratis Good Life Sessie met Mister Goodlife

"Ik ben benieuwd naar jouw wensen, verwachtingen, dromen, en natuurlijk jouw vragen over The Good Life in Zuidelijk Afrika. Of misschien wil je me wel wat vertellen over jouw Good Life ervaringen."


"Dit gesprek heeft als doel om jou op weg te helpen met het plannen en realiseren van jouw droomvakantie in Zuidelijk Afrika!"


arrow_drop_up arrow_drop_down