Top 5 Accommodatie Zuid-Afrika 2017-2018
09 januari 2017 
2 min. leestijd

Top 5 Accommodatie Zuid-Afrika 2017-2018

Accomodatie (luxe, bijzonder, off the beaten track of op unieke locaties), is natuurlijk een van de pijlers onder The Good Life in Zuid-Afrika. Behalve bij Bushmans Kloof in de Cederbergen zijn er nog vele andere hotels, guesthouses, villa's en berg- of strandhuisjes de moeite waard. Mister Goodlife tipt zijn persoonlijke, maar willekeurige, Top 5 van accommodaties in Zuid-Afrika.


Top 5 Accommodatie Zuid-Afrika 2017-2018

1. Ellerman House - Kaapstad

"Ellerman House was niet zomaar de favoriete verblijfsplaats van Lady Diana in Kaapstad. Er is hier een in-house private chef op zeer hoog niveau. Je verblijft hier met enorm veel privacy en met een geweldige panorama view over de stad, stranden en zee."

2. Delaire Graff - Stellenbosch

"De mooiste uitzichten van Stellenbosch vanuit de zeer luxe en ruime lodges met eigen zwembad van het het Delaire Graff Wine Estate. Roomservice van Indochine, één van de twee restaurants op dit mooie wijndomein. Fantastische spa en prachtige boutique winkels."

3. Thonga Beach Lodge – St. Lucia

"Prachtige luxe lodges met ruime suites die eco vriendelijk zijn geconstrueerd in de duinen op één van de mooiste plekken in Zuid-Afrika. De Thonga Beach Lodge ligt aan onbedorven stranden en heeft vele activiteiten als duiken, snorkelen, safari, vissen en meer."

4. La Residence - Franschhoek

"Het toppunt van luxe en individuele service in de pleisterplek van de Rich & Famous net buiten het centrum van Franschhoek. Verblijf in een van de elf ultra luxe suites en laat u verwennen door uw private chef. Mister Goodlife beveelt La Residence van harte aan als u op zoek bent naar een home away from home op een hoog luxe niveau met de meest mooie views op de bergen die de Franschhoek valley 'ommuren'."

5. Athol Place - Johannesburg

"Uitstekende plek vlakbij alle hustle & bustle van de wijk Sandton in Johannesburg, maar in een rustige zijstraat gelegen. Athol Place Boutique Hotel is voorzien van ruime kamers met WiFi, luxe ambiance, fijne tuin met zwembad en heerlijk ontbijt en ook diner in het bekroonde restaurant! Perfecte uitvalsbasis voor sightseeing of voor business, maar ook een alvorens een safari of golftrip."

Bekijk hieronder een filmpje over Ellerman House


Bekijk hieronder een filmpje over Delaire Graff


Bekijk hieronder een filmpje over Thonga Beach & Safari Lodge


Bekijk hieronder een filmpje over La Residence Hotel


Bekijk hieronder een filmpje over Athol Place Hotel & Villa


ec-logo-2021

Boek Mister Goodlife's Signature Boek luxe èn duurzame accommodatie in Zuid-Afrika via Exclusive Culitravel


Let’s talk

Ik ben benieuwd naar jouw verhalen, wensen en interesses!
Wil je meer weten delen over The Good Life in Zuidelijk Afrika? Bel mij dan op +31 20 084210.
Of meld je aan voor een gratis Mister Goodlife sessie aan via de link aan het einde van de pagina.

Tot snel! Jos van Krimpen – Mister Goodlife


Gebruik de deel button van jouw favoriete social media hieronder.

Over de schrijver
"Mijn naam is Jos van Krimpen maar men noemt mij al jaren Mister Goodlife. Ik heb oog, oor en gevoel voor dingen die mensen een feel good ervaring bezorgen en combineer dat met oprechte interesse in 'de ander'. Op dit blog kun je lezen over wat ik in de afgelopen 20 jaar als Mister Goodlife zoal heb beleefd en wat er op dit moment speelt in The Good Life in Zuidelijk Afrika. Ik wens je veel leesplezier en voorpret!"Wil je meer weten over de reizen die ik organiseer voor mijn gasten in Zuidelijk Afrika en wil je zelf The Good Life ervaren, klik hieronder dan op 'website'.
Mister Goodlife - Jos van Krimpen

Gratis Good Life Sessie met Mister Goodlife

"Ik ben benieuwd naar jouw wensen, verwachtingen, dromen, en natuurlijk jouw vragen over The Good Life in Zuidelijk Afrika. Of misschien wil je me wel wat vertellen over jouw Good Life ervaringen."


"Dit gesprek heeft als doel om jou op weg te helpen met het plannen en realiseren van jouw droomvakantie in Zuidelijk Afrika!"