The Good Life Returns!
31 maart 2022 
0 min. leestijd

The Good Life Returns!

The Good Life returns!

Reizen naar Zuidelijk Afrika is weer een stuk eenvoudiger geworden... Vorige week heeft Zuid-Afrika aangekondigd dat volledig gevaccineerde reizigers die het land bezoeken niet langer een negatieve PCR-test hoeven te laten zien bij binnenkomst. Bovendien zijn mondmaskers niet langer vereist in openlucht gebieden. Dit klinkt als muziek in de oren van reizigers die zoveel geduld hebben moeten opbrengen om hun reislust en reiszin te beteugelen.

Zuid-Afrika is het reisknooppunt van de zuidelijke Afrikaanse regio en de thuisbasis van twee van de drukste luchthavens van het continent. Goed nieuws dus voor reizigers die Zuid-Afrika willen gaan bezoeken, voor safari, golf, wandelen, adventure, wining & dining, walvissen en dolfijnen, bergpassen, zonnige stranden en bruisende steden.  En natuurlijk ook voor avonturiers die de wonderen van de buurlanden willen verkennen. Dus als je er ooit van hebt gedroomd om door het waterige labyrint van de Okavango Delta te varen of oog in oog te staan met de machtige Victoria Falls, dan is dat nu een stap dichterbij! Of wat dacht je van de bounty eilanden in de Indische Oceaan zoals Mauritius en de Seychellen.

Begin vandaag nog met het plannen van jouw droomreis op maat in Zuidelijk Afrika.  Mister Goodlife staat klaar om je te helpen jouw droomvakantie tot leven te brengen!

Bekijk Mister Goodlife's Signature Droomreizen op de website van Exclusive Culitravel

Over de schrijver
"Mijn naam is Jos van Krimpen maar men noemt mij al jaren Mister Goodlife. Ik heb oog, oor en gevoel voor dingen die mensen een feel good ervaring bezorgen en combineer dat met oprechte interesse in 'de ander'. Op dit blog kun je lezen over wat ik in de afgelopen 20 jaar als Mister Goodlife zoal heb beleefd en wat er op dit moment speelt in The Good Life in Zuidelijk Afrika. Ik wens je veel leesplezier en voorpret!"Wil je meer weten over de reizen die ik organiseer voor mijn gasten in Zuidelijk Afrika en wil je zelf The Good Life ervaren, klik hieronder dan op 'website'.
Mister Goodlife - Jos van Krimpen

Gratis Good Life Sessie met Mister Goodlife

"Ik ben benieuwd naar jouw wensen, verwachtingen, dromen, en natuurlijk jouw vragen over The Good Life in Zuidelijk Afrika. Of misschien wil je me wel wat vertellen over jouw Good Life ervaringen."


"Dit gesprek heeft als doel om jou op weg te helpen met het plannen en realiseren van jouw droomvakantie in Zuidelijk Afrika!"