Seychellen schrappen verplichte PCR test
23 maart 2022 
1 min. leestijd

Seychellen schrappen verplichte PCR test


Geweldig Good Life nieuws voor reizigers die naar de zon, de zee, en alle Good Life activiteiten op de Seychellen (terug)verlangen!

De Seychellen schakelen een versnelling hoger en staan bezoekers toe de bestemming binnen te komen zonder een negatieve PCR-test te hoeven voorleggen.

Met ingang van 15 maart 2022 worden bezoekers ouder dan 18 jaar die de eerste twee doses van het Covid-19-vaccin hebben ontvangen, inclusief een boosterdosis na 6 zes maanden na voltooiing van de primaire reeks, als volledig geïmmuniseerd beschouwd. Voor bezoekers van 12 tot 18 jaar hoeven slechts twee vaccindoses te worden toegediend.

Alle volledig geïmmuniseerde bezoekers zijn daarom vrijgesteld van de eis van een PCR-test vóór het vertrek naar de Seychellen, terwijl niet-gevaccineerde of gedeeltelijk gevaccineerde bezoekers een negatieve PCR-test moeten overleggen die binnen 72 uur is afgenomen, of een snelle antigeentest die binnen 24 uur vóór het vertrek naar de Seychellen is afgenomen in een gecertificeerd laboratorium.

Potentiële bezoekers die positief hebben gereageerd op een COVID-19-virustest - tussen 2 en 12 weken voor de reis - zijn ook vrijgesteld van COVID-19-tests vóór de reis, mits zij kunnen aantonen dat zij besmet en hersteld zijn.

Omdat een veilige toeristische ervaring essentieel blijft, zullen alle bezoekers nog steeds een reisverzekering moeten hebben naast hun medische verzekering en worden aangemoedigd om hun verblijf in een gecertificeerde accommodatie te boeken. Bovendien is het verplicht dat alle bezoekers een reistoestemming aanvragen voordat zij op reis gaan.

De eilandengroep der Seychellen heeft onlangs ook andere beperkingen versoepeld, waaronder de opheffing van de avondklok en de sluitingstijden voor uitgaansgelegenheden zoals bars en casino's.


seychellen_pcr-test


Wil jij wel naar de Seychellen? Neem dan contact op met Mister Goodlife of check alle info over de Seychellen hier

Over de schrijver
"Mijn naam is Jos van Krimpen maar men noemt mij al jaren Mister Goodlife. Ik heb oog, oor en gevoel voor dingen die mensen een feel good ervaring bezorgen en combineer dat met oprechte interesse in 'de ander'. Op dit blog kun je lezen over wat ik in de afgelopen 20 jaar als Mister Goodlife zoal heb beleefd en wat er op dit moment speelt in The Good Life in Zuidelijk Afrika. Ik wens je veel leesplezier en voorpret!" Wil je meer weten over de reizen die ik organiseer voor mijn gasten in Zuidelijk Afrika en wil je zelf The Good Life ervaren, klik hieronder dan op 'website'.
Mister Goodlife - Jos van Krimpen

Gratis Good Life Sessie met Mister Goodlife

"Ik ben benieuwd naar jouw wensen, verwachtingen, dromen, en natuurlijk jouw vragen over The Good Life in Zuidelijk Afrika. Of misschien wil je me wel wat vertellen over jouw Good Life ervaringen."


"Dit gesprek heeft als doel om jou op weg te helpen met het plannen en realiseren van jouw droomvakantie in Zuidelijk Afrika!"