Met Erica Terpstra bij de loting van de WK  2010
07 december 2009 
1 min. leestijd

Met Erica Terpstra bij de loting van de WK 2010

‘Dit is toch fantastisch, wat een voorrecht om dit te mogen meemaken’ fluisterde Erica Terpstra Mister Goodlife in het oor. Vorige week vrijdag, op de dag van de loting voor het WK, liepen ze samen door Long Street in het hartje van Kaapstad. Mister Goodlife trachtte de weg vrij te maken in deze, met 18.000 dolenthousiaste mensen, gevulde ader van de Moederstad. Ondertussen schudde Erica de hand van vele oranje gekleurde Nederlanders, die dit enorme feest ook niet wilden missen.

De vlaggen van Brazilië, Amerika, Argentinië, Duitsland, Italië en natuurlijk de Zuid-Afrikaanse Rainbow Nation vlag wapperden in de wind, terwijl duizenden zongen en dansten. Eenmaal gearriveerd op het balkon van onze feestlocatie, overzag Mister Goodlife de menigte. Het was een prachtig schouwspel met een onmiskenbare positive vibe. Toen een grote groep landgenoten Erica op het bordes zag staan, werd spontaan het Wilhelmus ingezet, hetgeen haar zichtbaar goed deed.

Een dag eerder gaf de Nederlandse ambassade een feestje in samenwerking met het Nederlandse bedrijfsleven. Daar had Mister Goodlife zich ook al zo senang gevoeld, toen hij op de dansvloer voorzichtig, doch ritmisch bewoog op de door Trijntje Oosterhuis vertolkte Burt Bacharach-composities. Mister Goodlife kende de Bacharach-klassiekers nog van de Rita Reys-versies uit zijn jonge jaren. Topchef Margot Janse (van Nederlandse afkomst en al jaren in de top 50 van beste chefs ter wereld) had gekookt voor zo’n 300 man. Samen met Marlies Dekkers en Trijntje Oosterhuis stond Margot deze avond model voor het motto ‘Pioneership Reloaded’. Mister Goodlife kon zich prima vinden in de keuze voor juist deze drie sterke vrouwen.

Op zaterdag was de rook opgetrokken en het evenement, waar Kaapstad zo lang naar had uitgezien, achter de rug. In de stad hoorde Mister Goodlife van elke Nederlander, Argentijn, Fransoos en Zuid-Afrikaan die hij aansprak, dat zijn land wereldkampioen zou worden. Een avond balletjes uit een bokaal halen in het Convention Centre en de multiculti feesten op straat hadden bij hen blijkbaar een grote dosis vertrouwen in een goede afloop gecreëerd. Mister Goodlife bedacht dat hij nu al diverse feelgoodmomenten had meegemaakt. It’s only just begun…

Bekijk hieronder een filmpje over het Pioneership Reloaded feest in Kaapstad op 3 December 2009 en spot Mister Goodlife op de dansvloerBekijk hieronder de sfeerimpressies van het feest in Longstreet in Kaapstad op de dag van de loting 4 December 2009

Over de schrijver
"Mijn naam is Jos van Krimpen maar men noemt mij al jaren Mister Goodlife. Ik heb oog, oor en gevoel voor dingen die mensen een feel good ervaring bezorgen en combineer dat met oprechte interesse in 'de ander'. Op dit blog kun je lezen over wat ik in de afgelopen 20 jaar als Mister Goodlife zoal heb beleefd en wat er op dit moment speelt in The Good Life in Zuidelijk Afrika. Ik wens je veel leesplezier en voorpret!" Wil je meer weten over de reizen die ik organiseer voor mijn gasten in Zuidelijk Afrika en wil je zelf The Good Life ervaren, klik hieronder dan op 'website'.
Mister Goodlife - Jos van Krimpen

Gratis Good Life Sessie met Mister Goodlife

"Ik ben benieuwd naar jouw wensen, verwachtingen, dromen, en natuurlijk jouw vragen over The Good Life in Zuidelijk Afrika. Of misschien wil je me wel wat vertellen over jouw Good Life ervaringen."


"Dit gesprek heeft als doel om jou op weg te helpen met het plannen en realiseren van jouw droomvakantie in Zuidelijk Afrika!"