Mister Goodlife tipt A.R.T. 4 H2O veiling en diner
2 maart 2011 

Mister Goodlife tipt A.R.T. 4 H2O veiling en diner

Warm aanbevolen door Mister Goodlife
Op 22 Maart 2011 vindt in het Transformatorhuis van de Westergasfabriek in Amsterdam ter gelegenheid van de Wereld Water Dag een diner en kunstveiling plaats georganiseerd door de Stichting Zuiver Afrikaans Water. De opbrengsten komen ten goede aan het Endakeni project van deze stichting. Lees meer over dit project en over Zuiver Afrikaans Water op www.zuiverafrikaanswater.nl

Over de schrijver
"Mijn naam is Jos van Krimpen maar men noemt mij al jaren Mister Goodlife. Ik heb oog, oor en gevoel voor dingen die mensen een feel good ervaring bezorgen en combineer dat met oprechte interesse in 'de ander'. Op dit blog kun je lezen over wat ik in de afgelopen 20 jaar als Mister Goodlife zoal heb beleefd en wat er op dit moment speelt in The Good Life in Zuidelijk Afrika. Ik wens je veel leesplezier en voorpret!" Wil je meer weten over de reizen die ik organiseer voor mijn gasten in Zuidelijk Afrika en wil je zelf The Good Life ervaren, klik hieronder dan op 'website'.
Reactie plaatsen

Mister Goodlife - Jos van Krimpen

Gratis Good Life Sessie met Mister Goodlife

"Ik ben benieuwd naar jouw wensen, verwachtingen, dromen, en natuurlijk jouw vragen over The Good Life in Zuidelijk Afrika. Of misschien wil je me wel wat vertellen over jouw Good Life ervaringen."


"Dit gesprek heeft als doel om jou op weg te helpen met het plannen en realiseren van jouw droomvakantie in Zuidelijk Afrika!"

arrow_drop_up arrow_drop_down