Timamoon Lodge - Verleidelijke luxe
03 augustus 2015 
1 min. leestijd

Timamoon Lodge - Verleidelijke luxe

Na een aantal dagen zaken doen in Johannesburg arriveerde Mister Goodlife op deze zonnige vrijdag rond 16.00 uur bij Timamoon Lodge nabij Sabie en Hazyview in het noord-oosten van Zuid-Afrika. De ultieme rust in deze in heuvels en bossen verscholen lodge, de gastvrije ontvangst, de romantische suite met schitterend uitzicht op bananenplantages en de Sabie rivier maakten meteen indruk. 

Mister Goodlife realiseerde zich dat deze lodge een groot aantal van zijn klanten zou aanspreken; niet alleen vanwege de kwaliteit van de accommodatie maar ook vanwege de locatie, met het Kruger Park en de Panorama Route beiden op minder dan 30 minuten afstand en diverse adventure activiteiten als paardrijden, wild water rafting, hot air ballooning en canopy tours zelfs nog dichterbij. Ook de ‘in house’ services bleken van het niveau dat Mister Goodlife zijn gasten graag voorschotelt: een heerlijke full body massage, mooie wijnen tijdens de betoverende sunset en het zeer goede diner in het ‘Over the Moon’ restaurant. De eerste middag en avond hier waren al meteen een feest, dat beloofde wat voor de volgende dagen. 

Mister Goodlife keek naar het schitterende kleurenspel van de gele gloed van de maan, de oranje-rood gedimde buitenverlichting, het azuurblauwe licht vanuit de private pool en het kaarslicht in zijn Amber Moon Suite. De mix van Afrikaanse, Marokkaanse, Indiase en Indonesische stijlinvloeden gaven de suite een zeer romantisch karakter. In de claim dat dit de ‘most seductive lodge on the planet’ is kan Mister Goodlife zich makkelijk vinden. Dit is weer een geslaagd voorbeeld van ‘The Good Life’ dacht hij voordat hij met een gelukzalig gevoel in slaap viel.

Over de schrijver
"Mijn naam is Jos van Krimpen maar men noemt mij al jaren Mister Goodlife. Ik heb oog, oor en gevoel voor dingen die mensen een feel good ervaring bezorgen en combineer dat met oprechte interesse in 'de ander'. Op dit blog kun je lezen over wat ik in de afgelopen 20 jaar als Mister Goodlife zoal heb beleefd en wat er op dit moment speelt in The Good Life in Zuidelijk Afrika. Ik wens je veel leesplezier en voorpret!" Wil je meer weten over de reizen die ik organiseer voor mijn gasten in Zuidelijk Afrika en wil je zelf The Good Life ervaren, klik hieronder dan op 'website'.
Mister Goodlife - Jos van Krimpen

Gratis Good Life Sessie met Mister Goodlife

"Ik ben benieuwd naar jouw wensen, verwachtingen, dromen, en natuurlijk jouw vragen over The Good Life in Zuidelijk Afrika. Of misschien wil je me wel wat vertellen over jouw Good Life ervaringen."


"Dit gesprek heeft als doel om jou op weg te helpen met het plannen en realiseren van jouw droomvakantie in Zuidelijk Afrika!"