Proefdraaien voor het WK in Kaapstad, Durban en Joburg
05 juni 2010 
1 min. leestijd

Proefdraaien voor het WK in Kaapstad, Durban en Joburg

Op zoek naar de beste hotspots voor zijn gasten tijdens het aanstaande WK, ging Mister Goodlife in de afgelopen weken op pad naar Kaapstad, Durban en Johannesburg. Hotels, golfbanen, restaurants, vliegvelden, privéwildparken, stadions, stranden, kroegen, en nog veel meer locaties  werden bezocht en aan een grondige inspectie onderworpen. Er waren ontdekkingen en onverwachte meevallers, maar ook duidelijke gevallen van: ‘jammer, maar helaas.’

Om een zo optimaal mogelijke beleving van het WK voor zijn gasten te kunnen garanderen, ging Mister Goodlife proefdraaien en sprak met vele betrokkenen. Hij nam vast diverse opties op restaurants en ‘fan parks’ en koos persoonlijk voor zijn gasten de best beschikbare kamers uit bij de accommodaties.
De steden waar Nederland de eerste drie wedstrijden gaat spelen, vormen de rode draad van de reizen. Het enthousiasme bij de plaatselijke bevolking en de horeca is inmiddels tot grote hoogte gestegen. Grootste bewijs daarvan is de enorm succesvolle verkoop van wedstrijdkaarten, die afgelopen donderdag startte. Ook Mister Goodlife stond in de rij en beleefde dezelfde taferelen als vroeger bij de start van de voorverkoop van kaarten voor concerten van Bruce Springsteen of U2… En hij scoorde nog geweldige kaarten ook! Weer terug in Stellenbosch werd hij aangenaam verrast door een groot aantal nieuwe aanvragen voor WK-arrangementen vanuit Nederland. ‘Misschien is de negatieve stemming in Nederland eindelijk aan het omslaan’ dacht hij, en hij ging glimlachend aan de slag met de nieuwe boekingen… Op de achtergrond zong Shakira ” Waka waka, this time for Africa” !


Bekijk hieronder de clip van Shakira met de officiele WK hit Waka Waka


Over de schrijver
"Mijn naam is Jos van Krimpen maar men noemt mij al jaren Mister Goodlife. Ik heb oog, oor en gevoel voor dingen die mensen een feel good ervaring bezorgen en combineer dat met oprechte interesse in 'de ander'. Op dit blog kun je lezen over wat ik in de afgelopen 20 jaar als Mister Goodlife zoal heb beleefd en wat er op dit moment speelt in The Good Life in Zuidelijk Afrika. Ik wens je veel leesplezier en voorpret!" Wil je meer weten over de reizen die ik organiseer voor mijn gasten in Zuidelijk Afrika en wil je zelf The Good Life ervaren, klik hieronder dan op 'website'.
Mister Goodlife - Jos van Krimpen

Gratis Good Life Sessie met Mister Goodlife

"Ik ben benieuwd naar jouw wensen, verwachtingen, dromen, en natuurlijk jouw vragen over The Good Life in Zuidelijk Afrika. Of misschien wil je me wel wat vertellen over jouw Good Life ervaringen."


"Dit gesprek heeft als doel om jou op weg te helpen met het plannen en realiseren van jouw droomvakantie in Zuidelijk Afrika!"