Top 5 Safari Lodges in Zuid-Afrika 2019-2020
07 januari 2019 
in Top 5's
2 min. leestijd

Top 5 Safari Lodges in Zuid-Afrika 2019-2020

Zuid-Afrika is de ideale vakantie bestemming voor een luxe safarireis. Allereerst omdat je in de meest exclusieve safari lodges in de private game reserves in Zuid Afrika de Big Five kunt ontdekken. Daarnaast kun je het echte Out Of Africa gevoel ervaren in een zonovergoten klimaat. Tot slot kun je onthaasten, relaxen, en genieten van ruimte, rust en elkaar. En dat alles in een veilige en malaria vrije omgeving!

Hieronder zie je Mister Goodlife’s Top 5 van favoriete safari lodges in Zuid Afrika voor de periode 2019-2020 in een overzicht in vijf filmpjes.

Dit is mijn persoonlijke keuze  en wordt op geen enkele wijze gesponsord. Elke 2 jaar stel ik als Mister Goodlife een nieuwe top 5 samen die gebaseerd is op mijn actuele voorkeuren en ervaringen op dat moment.


Top 5 Safari lodges 2019-2020

1. Chitwa Chitwa – Sabi Sand Game Reserve

"Ik was onder de indruk van Chitwa Chitwa, een luxe safari lodge met ruime suites, allen met eigen plunge pool, en een mooie family suite. Chitwa Chitwa Safari Lodge is gelegen in Sabi Sand Private Game Reserve in het Krugerpark. In de privé villa Chitwa House heb je zelfs beschikking tot een eigen butler, eigen chef en eigen safari voertuig met gids en tracker."

2. Mateya Safari Lodge – Madikwe Game Reserve

"De Mateya Safari Lodge is de topbestemming in het Madikwe Game Reserve voor een veeleisende reiziger die houdt van een stijlvol klassiek interieur. Ik genoot hier van de rust, de sereniteit en het ontspannen comfort in een prachtige omgeving. Vanuit de hoog gelegen lodge is er een prachtig uitzicht over het Madikwe Game Reserve." 

3. Kapama Karula – Kapama Game Reserve

"Ik kwam werkelijk tot rust en beleefde menig 'zen-moment' in de deze werkelijk schitterende, luxe lodge waar de nadruk ligt op health, body en mind. Heerlijk én gezond eten en drinken, vele wellness en fitness faciliteiten en activiteiten en modern african chic ingerichte, zeer ruime suites met veel privacy en verantwoorde luxe." 

4. Ngala Tented Lodge – Ngala Game Reserve

"Ik sliep hier in een van de ultra luxe canvas tenten en genoot van een private diner in de rivierbedding. Het Ngala Private Game Reserve is een Big Five gebied grenzend aan het Krugerpark met doorgang voor dieren, maar niet voor mensen. Anders voordelen zijn de aansluiting op de prachtige Panorama Route en de nabijheid van het vliegveld van Hoedspruit." 

5. Mhondoro – Welgevonden Game Reserve

"Ik was gecharmeerd van de moderne, luxe inrichting in deze recent gerenoveerde safari lodge. Mooie plek met vriendelijke service en als absolute trekpleister de nieuw aangelegde ondergrondse hide waaruit je de dieren die bij de waterhole komen drinken echt goed kunt observeren en fotograferen." 

Video over de Chitwa Chitwa Safari Lodge in het Sabi Sand Game Reserve in Zuid-Afrika


Video over de Mateya Safari Lodge in het Madikwe Game Reserve in Zuid-Afrika


Video over de Kapama Karula Safari Lodge in het Kapama Game Reserve in Zuid-Afrika


Video over de Ngala Tented Safari Lodge in het Ngala Game Reserve in Zuid-Afrika


Video over de Mhondoro Safari Lodge in het Welgevonden Game Reserve in Zuid-Afrika


ec-logo-2021

Op safari in Zuidelijk Afrika? Boek uw Ultieme safari in Zuidelijk Afrika via Mister Goodlife van Exclusive Culitravel


Let’s talk
Ik ben benieuwd naar jouw verhalen, wensen en interesses!
Wil je meer weten delen over The Good Life in Zuidelijk Afrika? Bel mij dan op +31 20 084210.
Of meld je aan voor een gratis Mister Goodlife sessie aan via de link aan het einde van de pagina.
Tot snel! Jos van Krimpen – Mister Goodlife


Deel deze pagina met je vrienden of familie zodat ze die video’s ook kunnen bekijken!
Gebruik de deel button van jouw favoriete social media hieronder.
Over de schrijver
"Mijn naam is Jos van Krimpen maar men noemt mij al jaren Mister Goodlife. Ik heb oog, oor en gevoel voor dingen die mensen een feel good ervaring bezorgen en combineer dat met oprechte interesse in 'de ander'. Op dit blog kun je lezen over wat ik in de afgelopen 20 jaar als Mister Goodlife zoal heb beleefd en wat er op dit moment speelt in The Good Life in Zuidelijk Afrika. Ik wens je veel leesplezier en voorpret!" Wil je meer weten over de reizen die ik organiseer voor mijn gasten in Zuidelijk Afrika en wil je zelf The Good Life ervaren, klik hieronder dan op 'website'.
Mister Goodlife - Jos van Krimpen

Gratis Good Life Sessie met Mister Goodlife

"Ik ben benieuwd naar jouw wensen, verwachtingen, dromen, en natuurlijk jouw vragen over The Good Life in Zuidelijk Afrika. Of misschien wil je me wel wat vertellen over jouw Good Life ervaringen."


"Dit gesprek heeft als doel om jou op weg te helpen met het plannen en realiseren van jouw droomvakantie in Zuidelijk Afrika!"