Verbazing in de Amsterdam Arena
05 maart 2010 
1 min. leestijd

Verbazing in de Amsterdam Arena

Mister Goodlife zat in de Amsterdam ArenA te kijken naar Nederland tegen de VS en vroeg zich af of het matige spel van Nederland een negatief effect zou hebben op de interesse voor WK-droomreizen die hij organiseert. Aansprekende resultaten van Oranje in de aanloop naar het WK, goede individuele prestaties van internationals bij hun clubs en succes van Oranje in andere sporten, het leken hem allemaal ingrediënten voor een toename van de animo bij supporters en bedrijven om in juni af te reizen naar Zuid-Afrika.

De unieke kans om behalve de wedstrijden van Oranje ook nog wat van die prachtige bestemming te zien, zou de twijfelaars helemaal over de streep moeten trekken. Mister Goodlife bedacht dat dure vliegtickets en de, overigens overdreven, angst voor onveiligheid in Zuid-Afrika, de twee belangrijkste oorzaken voor de twijfel zijn die hij in de afgelopen weken bij een aantal potentiële klanten bespeurde. Het was al lastig genoeg om de misvattingen over de vermeende onveiligheid te weerleggen, en een grote overwinning op de VS zou meer positief effect sorteren bij de twijfelaars dan goedbedoelde pogingen om misverstanden uit de weg te ruimen.

Van der Vaart, die eigenlijk de beste van het elftal was, leed veel balverlies en Mister Goodlife voelde zich alsmaar somberder worden. Dat het kan verkeren, bleek maar weer toen de Oranjekoorts in het stadion al wel voelbaar werd. De wave werd zelfs veelvuldig ingezet terwijl het vertoonde spel daar toch nauwelijks aanleiding toe gaf. ‘Blijkbaar is het Oranje-legioen zó trouw dat men zelfs enthousiast wordt bij oefenpotjes zoals deze’, zei Mister Goodlife tegen zijn buurman. ‘Alles zal reg kom’, antwoordde deze in zuiver Afrikaans, ‘Jij moe nie worrie nie’. Huntelaar scoorde en Mister Goodlife glimlachte.

Bekijk hieronder de korte samenvatting van de wedstrijd Nederland – USA in de Amsterdam ArenA op 3 Maart 2009


Over de schrijver
"Mijn naam is Jos van Krimpen maar men noemt mij al jaren Mister Goodlife. Ik heb oog, oor en gevoel voor dingen die mensen een feel good ervaring bezorgen en combineer dat met oprechte interesse in 'de ander'. Op dit blog kun je lezen over wat ik in de afgelopen 20 jaar als Mister Goodlife zoal heb beleefd en wat er op dit moment speelt in The Good Life in Zuidelijk Afrika. Ik wens je veel leesplezier en voorpret!"Wil je meer weten over de reizen die ik organiseer voor mijn gasten in Zuidelijk Afrika en wil je zelf The Good Life ervaren, klik hieronder dan op 'website'.
Mister Goodlife - Jos van Krimpen

Gratis Good Life Sessie met Mister Goodlife

"Ik ben benieuwd naar jouw wensen, verwachtingen, dromen, en natuurlijk jouw vragen over The Good Life in Zuidelijk Afrika. Of misschien wil je me wel wat vertellen over jouw Good Life ervaringen."


"Dit gesprek heeft als doel om jou op weg te helpen met het plannen en realiseren van jouw droomvakantie in Zuidelijk Afrika!"