De kans die WK heet
04 januari 2010 
1 min. leestijd

De kans die WK heet

Mister Goodlife was in Nederland en merkte dat er gelukkig veel Nederlanders zijn die voor het WK naar Zuid-Afrika komen, maar meer willen dan alleen Oranje aanmoedigen. De Oranjesupporter beseft dat het een unieke kans is om het bijwonen van een wedstrijd te koppelen aan het ontdekken van een van de mooiste landen ter wereld. En ook bedrijven gebruiken het WK om relaties uit te nodigen voor een zogenaamde ‘incentive trip’ tijdens het grootste evenement van de wereld.

Daarnaast kopen veel bedrijven WK-arrangementen in: een combinatie van vliegtickets, wedstrijdtickets en accommodatie, eventueel aangevuld met dagprogramma’s. Ze geven deze arrangementen in april weg via prijsvragen en verlotingen. Door het bezoek te combineren met sightseeing, safari, golfen, watersport, natuur en cultuur, het bezoeken van goede doelen, het langsgaan bij bedrijven en thema’s als wijn en culinair, ontstaat de ultieme droomreis voor zowel particulieren als voor het bedrijfsleven. Mister Goodlife beleefde nu al veel voorpret. Hij keek niet alleen met plezier uit naar het regelen van de reizen, maar ook naar het vooruitzicht van open monden, wow-ervaringen, gevoelens van verbazing, ontroering en sympathie tijdens een periode waarin een feestgevoel overheerst.

De misstanden in Zuid-Afrika krijgen, dankzij de talloze initiatieven van goededoelenorganisaties in Zuid-Afrika en Nederland, gelukkig veel belangstelling. Als gevolg daarvan zullen ze ook na het WK in de aandacht blijven. Een door een feest – lees WK – aangewakkerde mondiale aandacht voor de misstanden in Zuid-Afrika, kan alleen maar helpen in het werkelijk bestrijden van die misstanden. Ook dat besef deed Mister Goodlife nu al deugd.

Bekijk hieronder een filmpje over safari in Zuid Afrika dat Mister Goodlife maakte en in 2009 op TV werd uitgezonden in het RTL TV programma Wannahaves


Bekijk hieronder een filmpje over het aanstaande WK in Zuid Afrika dat Mister Goodlife maakte en in 2009 op TV werd uitgezonden in het RTL TV programma WannahavesOver de schrijver
"Mijn naam is Jos van Krimpen maar men noemt mij al jaren Mister Goodlife. Ik heb oog, oor en gevoel voor dingen die mensen een feel good ervaring bezorgen en combineer dat met oprechte interesse in 'de ander'. Op dit blog kun je lezen over wat ik in de afgelopen 20 jaar als Mister Goodlife zoal heb beleefd en wat er op dit moment speelt in The Good Life in Zuidelijk Afrika. Ik wens je veel leesplezier en voorpret!"Wil je meer weten over de reizen die ik organiseer voor mijn gasten in Zuidelijk Afrika en wil je zelf The Good Life ervaren, klik hieronder dan op 'website'.
Mister Goodlife - Jos van Krimpen

Gratis Good Life Sessie met Mister Goodlife

"Ik ben benieuwd naar jouw wensen, verwachtingen, dromen, en natuurlijk jouw vragen over The Good Life in Zuidelijk Afrika. Of misschien wil je me wel wat vertellen over jouw Good Life ervaringen."


"Dit gesprek heeft als doel om jou op weg te helpen met het plannen en realiseren van jouw droomvakantie in Zuidelijk Afrika!"