arrow_drop_up arrow_drop_down
5 juni 2010 

Proefdraaien voor het WK in Kaapstad, Durban en Johannesburg

Op zoek naar de beste hotspots voor zijn gasten tijdens het aanstaande WK, ging Mister Goodlife in de afgelopen weken op pad naar Kaapstad, Durban en Johannesburg. Hotels, golfbanen, restaurants, vliegvelden, privéwildparken, stadions, stranden, kroegen, en nog veel meer locaties  werden bezocht en aan een grondige inspectie onderworpen. Er waren ontdekkingen en onverwachte meevallers, maar ook duidelijke gevallen van: ‘jammer, maar helaas.’

Om een zo optimaal mogelijke beleving van het WK voor zijn gasten te kunnen garanderen, ging Mister Goodlife proefdraaien en sprak met vele betrokkenen. Hij nam vast diverse opties op restaurants en ‘fan parks’ en koos persoonlijk voor zijn gasten de best beschikbare kamers uit bij de accommodaties.
De steden waar Nederland de eerste drie wedstrijden gaat spelen, vormen de rode draad van de reizen. Het enthousiasme bij de plaatselijke bevolking en de horeca is inmiddels tot grote hoogte gestegen. Grootste bewijs daarvan is de enorm succesvolle verkoop van wedstrijdkaarten, die afgelopen donderdag startte. Ook Mister Goodlife stond in de rij en beleefde dezelfde taferelen als vroeger bij de start van de voorverkoop van kaarten voor concerten van Bruce Springsteen of U2… En hij scoorde nog geweldige kaarten ook! Weer terug in Stellenbosch werd hij aangenaam verrast door een groot aantal nieuwe aanvragen voor WK-arrangementen vanuit Nederland. ‘Misschien is de negatieve stemming in Nederland eindelijk aan het omslaan’ dacht hij, en hij ging glimlachend aan de slag met de nieuwe boekingen… Op de achtergrond zong Shakira ” Waka waka, this time for Africa” !
Lees ook de andere columns van Mister Goodlife
Bekijk hieronder een filmpje over de speelsteden voor het WK 2010 in Zuid Afrika

Bekijk hieronder de clip van Shakira met de officiele WK hit Waka Waka

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Cookiemelding